Wie is het slimste

Tekstvak: Boek nu voor slechts €24,99 p/p incl. BTW

Heeft u ook zo een collega, die altijd alles beter weet. Of misschien iemand die helemaal bol staat van de weetjes. Omdat je ergens heel veel van weet wil nog niet zeggen dat je alles weet, zo heeft de een veel verstand van auto’s de ander van muziek en weer een ander van BN-ers. Om te mogen zeggen dat je de slimste bent hoef je dus niet het beste op een bepaald gebied te zien maar juist over meerdere gebieden. Een spel vol interessante weetjes en know how’s. Het ideale spel om voor eens en altijd te bepalen binnen uw bedrijf, wie is de slimste.

Wie is het slimste
We beginnen uiteraard met een drankje waar bij het spel wordt uitgelegd. U kunt in overleg met uw begeleider 1 of meerdere pauzemomenten inplannen, waarop u bijvoorbeeld de glazen bij kunt laten vullen.
Ook kunt u dit spel behalve als tocht of op locatie ook  als Battle spelen waarbij u en uw collega’s worden verdeeld in een team.

RECREATIEJOB geeft u een avond vol plezier, sfeer, gezellige ambiance, maar ook leuke grappige opdrachten en moeilijke weetjes. Dingen die u eigenlijk altijd al dacht, of juist nog nooit had verwacht. Die komen bij deze gezellige strijd allemaal voorbij.

U betaald, dus u bepaald. Wilt u een gezellige avond met of zonder diner, met of zonder drank. 
Bij ons is alles mogelijk.

Het spel duurt ongeveer 3 uur inclusief uitleg van de spellen.
U kunt dit spel al spelen vanaf €24.99 p/p incl. BTW

Deze prijs is gebaseerd op een groep van 20 personen. Heeft u een afwijkend groepsaantal kan dit invloed hebben op de prijs.
Vraag daarom een offert op maat aan. Geef hierin aan, om hoeveel mensen het gaat en of het met of zonder eten/ drinken is.
Ook andere wensen kunt u hierin aangeven.

Boek nu Wie is het slimste 
Ga terug naar overzicht

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com