Wie is de mol

Tekstvak: Boek nu voor slechts 24.99 p/p incl. BTW

U wilt graag met uw team een leuk en spannend dagje uit. Met Wie is de mol, zal u dat gegarandeerd lukken. U gaat met een team van mensen de stad in om een voorbedachte route uit te lopen. Op verschillende punten van de Route zult u opdrachten uit moeten voeren. Die zulu zo goed mogelijk uit voeren, of toch niet. 1 iemand in jullie team is de mol. Aan jullie de taak om erachter te komen wie dat is. En aan de mol de taak om dit zo onopvallend mogelijk te doen. Op deze dag kunt u niemand vertrouwen want iedereen zou de mol kunnen zijn. Uitermate geschikt om elkaar beter te leren kennen of als teambuilding activiteit.

Wie is die mol
Tijdens de route zult u ook het een en ander leren over de stad waar u bezig bent, dus het is een leuke manier om ook een beetje cultuur op te snuiven van uw stad. We beginnen rustig met een warme welkom. Hierna worden de groepen verdeeld en wordt het spel uitgelegd. In overleg met uw begeleider kunt u een pauzemomenten inplannen, waarop u bijvoorbeeld eten of drinken laat bezorgen(vooraf bespreken). Uw begeleider zal u dan altijd bijstaan met een professioneel advies.

RECREATIEJOB geeft u een dag vol plezier, sfeer en gezellige ambiance. 
En natuurlijk leren we u uw buurt herbeleven.  U betaald, dus u bepaald. 
Wilt u een gezellige avond met of zonder diner, met of zonder drank. Bij ons is alles mogelijk.

U kunt dit spel al spelen vanaf 24.99 p/p incl. BTW

Deze prijs is gebaseerd op een groep van 20 personen voor 2uur. Heeft u een afwijkend groepsaantal of tijd kan dit invloed hebben op de prijs.
Vraag daarom een offert op maat aan. Geef hierin aan, om hoeveel mensen het gaat en of het met of zonder eten/ drinken is.
Ook andere wensen kunt u hierin aangeven.

Boek nu Wie is die mol 
Ga terug naar overzicht

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com