Typisch Holland

Tekstvak: Boek nu voor slechts €24.99 p/p incl. BTW

Op zaterdagavond komt Linda onze woonkamers binnen en geeft ons allerlei weetjes over Holland die we misschien niet eens wisten. Ook komen we erachter hoe weinig ons BN-ers eigenlijk weten. Maar hoe zou het zijn als je speelt voor de punten en zelf onder druk komt te staan. Weet jij eigenlijk wel waar de mensen het liefst wonen of wat de kleinste stad van Nederland is.  Hoeveel weten jullie eigenlijk van Holland. Met RECREATIEJOB willen we u een echte “ik hou van Holland”ervaring meegeven. En met dit gezellige hilarische spel proberen we antwoord te geven op wat is nu echt typisch Holland,
Typisch Holland
Zijn jullie klaar voor het spel over holland met de bekende spelronden van TV. We beginnen met een warme welkom. Hierna worden de groepen verdeeld en wordt het spel uitgelegd. Daarna is het aan u om te kijken wie nou het meeste weet over Holland, doe uw hollandkennis en muziekkennis op met dit geweldige spel op elke locatie te spelen. In overleg met uw begeleider kunt u 1 of meerdere pauzemomenten inplannen, waarop u bijvoorbeeld de glazen bij kunt laten vullen. Uw begeleider zal u dan altijd bijstaan met een professioneel advies.

RECREATIEJOB geeft u een avond vol plezier, sfeer, gezellige ambiance, maar ook leuke grappige filmpjes weetjes en muziek over alles wat met Holland te maken heeft. Dingen die u eigenlijk altijd al dacht, of juist nog nooit had verwacht. 

U betaald, dus u bepaald. Wilt u een gezellige avond met of zonder diner, met of zonder drank. 
Bij ons is alles mogelijk.

De mannen of de vrouwen, duurt ongeveer 3 uur inclusief uitleg van de spellen.

U kunt dit spel al spelen vanaf €24.99 p/p incl. BTW

Deze prijs is gebaseerd op een groep van 20 personen. Heeft u een afwijkend groepsaantal kan dit invloed hebben op de prijs.
Vraag daarom een offert op maat aan. Geef hierin aan, om hoeveel mensen het gaat en of het met of zonder eten/ drinken is.
Ook andere wensen kunt u hierin aangeven.
Boek nu Typisch Holland
Ga terug naar overzicht

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com