Pub-Quiz

Tekstvak: Boek nu voor slechts 19,99 p/p incl. BTW

Weet jij alles over muziek. Een kenner van de muziek of van het verhaal achter de muziek. Of is het jou collega die alle bands en liedjes al herkent aan het albumhoes. Een quiz die verder gaat dan alleen het standaard liedje raden. Uiteraard zal ook dat een groot onderdeel van de quiz zijn. Maar een echte pop-kenner kan meer dan alleen liedjes herkennen, nu is het tijd om daad bij woord te voegen en te laten zien wie de echte muziekkenner is. 

Pub-Quiz
We beginnen uiteraard met een drankje waar bij het spel wordt uitgelegd en de eventueel de groepen worden verdeeld. Na de uitleg zullen we beginnen met het spel. U kunt in overleg met uw begeleider 1 of meerdere pauzemomenten inplannen, waarop u bijvoorbeeld de glazen bij kunt laten vullen.
Ook kunt u dit spel als Battle spelen waarbij alle vragen schattingsvragen zijn en alle opdrachten moet uitvoeren tegen het andere team.

RECREATIEJOB geeft u een avond vol plezier, sfeer, gezellige ambiance, maar ook leuke grappige opdrachten en moeilijke weetjes. Dingen die u eigenlijk altijd al dacht, of juist nog nooit had verwacht. Die komen bij deze gezellige strijd allemaal voorbij.

U betaald, dus u bepaald. Wilt u een gezellige avond met of zonder diner, met of zonder drank. 
Bij ons is alles mogelijk.

Het spel duurt ongeveer 2,5 uur inclusief uitleg van de spellen (incl. Pauzes).
U kunt dit spel al spelen vanaf 19.99 p/p incl. BTW

Deze prijs is gebaseerd op een groep van 20 personen. Heeft u een afwijkend groepsaantal kan dit invloed hebben op de prijs.
Vraag daarom een offert op maat aan. Geef hierin aan, om hoeveel mensen het gaat en of het met of zonder eten/ drinken is.
Ook andere wensen kunt u hierin aangeven.

Boek nu de Pub-quiz 
Ga terug naar overzicht

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com