Pokerworkshop

Tekstvak: Boek nu voor slechts €19,99 p/p incl. BTW

Wie televisie kijkt heeft het vast al een keer voorbij zien komen. Of het nu gaat om een James Bond film of een kampioenschap van Pokerstars. Er wordt gespeeld om grote bedragen. Ze komen voorbij rijden in hun veel te dure auto kijken hoe laat is op hun Rolex. Poker is een gezelschap spel waarbij vooral veel spanning te vinden is. Wie heeft de beste kaarten en heb je die wel nodig om te winnen? Misschien weet jij wel gewoon je collega’s weg te bluffen met jou bagger kaarten.

De pokerworkshop
In ieder van ons zit een geboren pokerspeler. Het spel zit hem nu net niet in de regels, maar in de randvoorwaarden van het spel. Wij spelen poker aan de hand van het nu meest gespeelde poker spel’ Texas Hold’m” . Uw begeleider zal u altijd bijstaan met professioneel advies om deze workshop in goede banen te begeleiden.  Ook kunt u in overleg met uw begeleider 1 of meerdere pauzemomenten inplannen, waarop u bijvoorbeeld de glazen bij kunt laten vullen.

RECREATIEJOB geeft u een avond vol plezier, sfeer, gezellige ambiance, maar ook leuke grappige weetjes over al uw collega’s. Dingen die u eigenlijk altijd al dacht, of juist nog nooit had verwacht. Die komen bij deze gezellige strijd allemaal voorbij.

U betaald, dus u bepaald. Wilt u een gezellige avond met of zonder diner, met of zonder drank. 
Bij ons is alles mogelijk.

De Workshop inclusief het spel duurt ongeveer 2,5 uur inclusief uitleg van het spel.
U kunt dit spel al spelen vanaf €19.99 p/p incl. BTW

Deze prijs is gebaseerd op een groep van 20 personen. Heeft u een afwijkend groepsaantal kan dit invloed hebben op de prijs.
Vraag daarom een offert op maat aan. Geef hierin aan, om hoeveel mensen het gaat en of het met of zonder eten/ drinken is.
Ook andere wensen kunt u hierin aangeven.
Boek nu de pokerworkshop 
Ga terug naar overzicht

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com