Ons Personeel

Tekstvak: Wij werken met bevlogen personeel, die hun werk met passie en liefde uitvoeren. Dit kunt u merken aan de manier waarop zij de activiteiten begeleiden. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen talenten. Bij de samenstelling van een team hebben wij hier ook zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Zo is de één erg goed in dansen en zingen terwijl de ander juist goed is in sport of knutselen. RECREATIEJOB heeft daarom een heel divers  aanbod aan personeel.
Aan de hand van uw wensen zullen wij een geschikt team neer zetten, die met elkaar proberen alles uit uw animatieprogramma te halen. U kunt u voorkeur aangeven over het personeel. Als u een eigen programma heeft maar wel graag gebruik wilt maken van ons personeel kunt u dit dan ook aangeven. Aan de hand van uw programma zullen wij dan een aantal voorstellen doen, waaronder onze eigen keus. U mag dan zelf beslissen met welke mensen u in zee gaat. In dat geval zijn wij als een uitzendbureau. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om ons op zoek te laten gaan naar mensen die voor u gaan werken.
Ons selectieproces en trainingsprogramma is anders dan die van onze concurrenten. Hierdoor zijn wij er  van overtuigd dat ons  personeel de kennis en de praktijk kunnen combineren. Ze hebben namelijk al ervaring met voor groepen staan voor zij op uw bedrijf aan de slag gaan. Daarnaast laten wij onze animatoren meedenken in het proces waardoor zij met meer plezier aan de slag gaan bij u op het bedrijf.
Door ons concept zijn wij goedkoper uit en liggen de kosten lager voor RECREATIEJOB. Dit verschil berekenen wij door naar u als bedrijf waardoor u goedkoper uit bent. Zo hopen wij te kunnen realiseren dat alle bedrijven een professioneel animatieteam hebben. 
Heeft u vragen over het personeel of wil je graag werken bij RECREATIEJOB. 
Wilt u ook het beste, maar niet teveel betalen? Maak dan direct een afspraak.

RECREATIEJOB
That’s entertainment

RECREATIEJOB

TAV. Robbert van Dijk

Terborgseweg 20

Azewijn

7045AK

Azewijn

Ons adres:

Telefoon: +316 305 95 442

E-mail: info@recreatiejob.com

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com