Teambuilding

Tekstvak: Boek nu vanaf slechts €19,99 p/p incl. BTW

Of u nu boven aan de ladder staat of  dat u net binnenkomt is niet belangrijk als het gaat om als een gezond bedrijf te gaan werken. U wilt met uw bedrijf een sterk team hebben waarbij het samenwerken centraal staat. Hoe sterker het team hoe hoger de omzet, maar nog veel belangrijker hoe gezelliger. Met plezier na je werk is voor iedereen op de ladder van het werk belangrijk.

Teambuilding
Veel van onze activiteiten zijn als teambuilding te boeken, het is daarom erg belangrijk wat voor een bedrijf u heeft.
U kunt contact met ons opnemen en wij zullen u dan proberen van zo goed mogelijk te helpen. U kunt de teams van te voren laten maken, maar dit kan ook pas op locatie gedaan worden. De meest gebruikte vorm van teambuilding is in sportdag vorm.

RECREATIEJOB geeft u een avond vol plezier, sfeer, gezellige ambiance, maar ook leuke grappige opdrachten en moeilijke weetjes. Dingen die u eigenlijk altijd al dacht, of juist nog nooit had verwacht. Die komen bij deze gezellige strijd allemaal voorbij.

U betaald, dus u bepaald. Wilt u een gezellige avond met of zonder diner, met of zonder drank. 
Bij ons is alles mogelijk.

Het spel duurt ongeveer 3 uur inclusief uitleg van de spellen.
U kunt dit spel al spelen vanaf €19.99 p/p incl. BTW

Deze prijs is gebaseerd op een groep van 20 personen. Heeft u een afwijkend groepsaantal kan dit invloed hebben op de prijs.
Vraag daarom een offert op maat aan. Geef hierin aan, om hoeveel mensen het gaat en of het met of zonder eten/ drinken is.
Ook andere wensen kunt u hierin aangeven.

Boek nu team building 
Ga terug naar overzicht

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com