Missie en visie van RECREATIEJOB

Tekstvak: Soms is het hebben van 1 doel het duidelijkst. Dat weten ook wij bij RECREATIEJOB. Bij de oprichting van RECREATIEJOB in 2002 was deze er ook. Namelijk de grootste worden van Nederland. Echter kijkende bij onze concurrenten werden wij er niet vrolijker van. Zo is het grootste animatiebedrijf van Nederland enkel de grootste. Wij hebben besloten dat de grootste worden geen doel was, maar een gevolg. 
RECREATIEJOB staat ergens voor. Namelijk voor kwalitatieve animatie en entertainment. Wij doen het goed of wij doen het niet. Het grote voordeel voor u als bedrijf is dat u nooit duurder uit bent dan dat u bent bij uw huidige aanbieder in Animatie. Sterker nog in sommige gevallen bent u bij ons zelfs 50% goedkoper uit dan bij onze concurrenten. Terwijl wij wel minimaal dezelfde kwaliteit beiden.
Visie 
Wij vinden dan ook dat het zeer mogelijk is om voor weinig geld goede animatie neer te zetten. Wij houden de prijs laag zodat we met zoveel mogelijk bedrijven samen kunnen werken. Daar halen wij dan ook onze winst mee, met de kwantiteit. De kwantiteit is voor RECREATIEJOB en de kwaliteit is voor onze klanten.
Mensen gaan op vakantie om te ontspannen, animatie op uw bedrijf is daarvoor van groot belang. Een goed animatie team zorgt er namelijk voor dat uw gasten meer ontspannen zijn en dat ze om die reden ook minder zullen klagen. Zij zullen nog optimaler kunnen genieten van hun vakantie. Vakantie is iets waar je naar uit kijkt en daarom vinden wij bij RECREATIEJOB dat iedereen recht heeft op een leuke en geslaagde vakantie.
Wij zien ons zelf dan ook als de kers op de taart, want uiteraard is het nog altijd u als bedrijf die de fundering heeft gebouwd waar wij op verder kunnen.
Missie:
RECREATIEJOB wil op zoveel mogelijk bedrijven goedkope kwalitatieve programma’s aanbieden, zodat zoveel mogelijk mensen een positieve en geslaagde vakantie ervaren.

Wilt u ook het beste, maar niet teveel betalen? Maak dan direct een afspraak.

RECREATIEJOB
That’s entertainment

RECREATIEJOB

TAV. Robbert van Dijk

Terborgseweg 20

Azewijn

7045AK

Azewijn

Ons adres:

Telefoon: +316 305 95 442

E-mail: info@recreatiejob.com

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com