Minute to win it

Tekstvak: Boek nu voor slechts €24,99 p/p incl. BTW

Minute to win it, is een spel bekend van de tv, waarbij mensen de meest rare opdrachten uit moeten voeren. Zij krijgen daarvoor 1 minuut.  Een goed uitgevoerde opdracht levert jou team punten op.  Je weet niet wat de andere teams doen dus het is zaak om alle opdrachten goed uit te voeren. Het team dat aan het einde van het spel de meeste punten binnen haalt wint het spel. 

Minute to win it 
We beginnen uiteraard met een drankje waar bij het spel wordt uitgelegd en de groepen worden verdeeld. Na de uitleg zullen we beginnen met een opdracht degene die deze als eerste weet uit te voeren mag het spel beginnen. U kunt in overleg met uw begeleider 1 of meerdere pauzemomenten inplannen, waarop u bijvoorbeeld de glazen bij kunt laten vullen.
Ook kunt u dit spel behalve als tocht of op locatie ook  als Battle spelen waarbij alle vragen schattingsvragen zijn en alle opdrachten moet uitvoeren tegen het andere team.

RECREATIEJOB geeft u een avond vol plezier, sfeer, gezellige ambiance, maar ook leuke grappige opdrachten en moeilijke weetjes. Dingen die u eigenlijk altijd al dacht, of juist nog nooit had verwacht. Die komen bij deze gezellige strijd allemaal voorbij.

U betaald, dus u bepaald. Wilt u een gezellige avond met of zonder diner, met of zonder drank. 
Bij ons is alles mogelijk.

Het spel duurt ongeveer 3 uur inclusief uitleg van de spellen.
U kunt dit spel al spelen vanaf €24.99 p/p incl. BTW

Deze prijs is gebaseerd op een groep van 20 personen. Heeft u een afwijkend groepsaantal kan dit invloed hebben op de prijs.
Vraag daarom een offert op maat aan. Geef hierin aan, om hoeveel mensen het gaat en of het met of zonder eten/ drinken is.
Ook andere wensen kunt u hierin aangeven.

Boek nu minute to win it 
Ga terug naar overzicht

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com