Lama-improvisatie spel

Tekstvak: Boek nu voor slechts €24,99 p/p incl. BTW

Wie kent ze niet van televisie, die mannen en vrouwen die van alles iets grappigs kunnen maken. Of het nu iets is wat je liever niet ziet of de aller allerslechtste ober is. Het lachen, gieren, brullen geblazen met dit spel. Ben jij die grappige Lama die je collega’s kan doen verbazen. Of weet jij dit van andere collega’s. Vandaag kan het allemaal niet gek genoek zijn.

Het Lama –improvisatie spel 
Niet iedereen is een geboren improvisatie kanon. Daarom beginnen we eerst met een kleine theater workshop om vast een beetje los te komen. Uw begeleider zal u altijd bijstaan met professioneel advies om deze workshop in goede banen te begeleiden.  Ook kunt u in overleg met uw begeleider 1 of meerdere pauzemomenten inplannen, waarop u bijvoorbeeld de glazen bij kunt laten vullen.

RECREATIEJOB geeft u een avond vol plezier, sfeer, gezellige ambiance, maar ook leuke grappige weetjes over al uw collega’s. Dingen die u eigenlijk altijd al dacht, of juist nog nooit had verwacht. Die komen bij deze gezellige strijd allemaal voorbij.

U betaald, dus u bepaald. Wilt u een gezellige avond met of zonder diner, met of zonder drank. 
Bij ons is alles mogelijk.

De Workshop inclusief het spel duurt ongeveer 3 uur inclusief uitleg van de spellen.
U kunt dit spel al spelen vanaf €24.99 p/p incl. BTW

Deze prijs is gebaseerd op een groep van 20 personen. Heeft u een afwijkend groepsaantal kan dit invloed hebben op de prijs.
Vraag daarom een offert op maat aan. Geef hierin aan, om hoeveel mensen het gaat en of het met of zonder eten/ drinken is.
Ook andere wensen kunt u hierin aangeven.
Boek nu het LAMA improvisatiespel
Ga terug naar overzicht

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com