Kwaliteit van RECREATIEJOB

Tekstvak: Bij RECREATIEJOB begrijpen wij dat iedereen verschillend is. Wij gaan daarom samen met u op zoek naar de geschikte animatie voor uw bedrijf. Wilt u zoveel mogelijk mensen betrekken of beperkt u zich tot een selecte groep mensen. Wilt u één grote activiteit tot in de puntjes geregeld of toch liever zo uitgebreid mogelijk activiteitenprogramma, bij RECREATIEJOB kan het allemaal.
RECREATIEJOB probeert te bemiddelen tussen beide. Wij willen zoveel mogelijk mensen betrekken bij zo goed mogelijke activiteiten. Daarom zijn wij constant bezig om nieuwe activiteiten te verzinnen. Daarnaast zullen er uiteraard ook spellen terug komen die in voorgaande jaren ook tot een succesvolle activiteit behoorden.
RECREATIEJOB kan heel veel, maar kan nog veel meer regelen. Wij proberen de kwaliteit hoog te houden en de prijs laag. Wij werken daarom ook vaak samen met andere bedrijven die specifieke activiteiten aan kunnen bieden in uw buurt. Dit scheelt uiteraard in de kosten of iemand 5km of 100 km moet rijden om op uw bedrijf een activiteit te houden. Wij kijken naar de goedkoopste oplossing voor dezelfde activiteit en die korting wordt gelijk door berekent naar u.
Dus als wij iets niet in eigen bezit hebben, betaalt u niks extra’s als wij het in moeten huren. Sterker nog. Door dat wij met die organisaties vaker samen werken krijgen wij de activiteit goedkoper en dat is dan weer geld uit uw portemonnee. U krijgt dus letterlijk de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.
Door de jaren heen zijn we er achter gekomen dat uw stem belangrijk is om het programma te optimaliseren. Om deze reden hebben we de volgende veranderingen toegepast:
 Er is contact met het bedrijf om de tevredenheid te meten
Elk team heeft een begeleider die ervoor zorgt dat eventuele feedback snel kan worden toegepast.
Er is een evaluatieformulier die door iedereen kan worden ingevuld om de kwaliteit te verhogen.(deze is ook op de site te downloaden)  
Er is een mediatheek opgezet voor al onze medewerkers.
Er is een noodtelefoon waarop wij 24/7 te bereiken zijn.
 
Wilt u ook het beste, maar niet teveel betalen? Maak dan direct een afspraak.

RECREATIEJOB
That’s entertainment

RECREATIEJOB

TAV. Robbert van Dijk

Terborgseweg 20

Azewijn

7045AK

Azewijn

Ons adres:

Telefoon: +316 305 95 442

E-mail: info@recreatiejob.com

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com