De Mannen of de Vrouwen

Tekstvak: Boek nu voor slechts €24,99 p/p incl. BTW

De vraag die ons al jaren bezig houdt, die al eeuwen onbeslist is. Wie zijn er beter, de mannen of de vrouwen. Zo zegt men dat mannen beter kunnen inparkeren en vrouwen alles tegelijk kunnen doen. maar tegenwoordig kan bijna iedereen multitasken en  bij het NK inparkeren voor vrouwen, was de snelste binnen 3,5 minuten klaar. Het is veilig om te zeggen wie er ook beter is, Het lijkt niet over 1 dag ijs te gaan. Dus ook Anno 2013 is de vraag wie zijn er nu eigenlijk beter. RECREATIEJOB helpt jullie te beslissen wat het sterke geslacht is binnen jullie bedrijf.

De mannen of de vrouwen,
Dat is de vraag die wij met behulp van deze gezellige activiteit gaan proberen te beantwoorden. We beginnen dan ook rustig met een warme welkom. Hierna worden de groepen verdeeld en wordt het spel uitgelegd. In overleg met uw begeleider kunt u 1 of meerdere pauzemomenten inplannen, waarop u bijvoorbeeld de glazen bij kunt laten vullen. Uw begeleider zal u dan altijd bijstaan met een professioneel advies.

RECREATIEJOB geeft u een avond vol plezier, sfeer, gezellige ambiance, maar ook leuke grappige filmpjes weetjes en muziek over beide geslachten. Dingen die u eigenlijk altijd al dacht, of juist nog nooit had verwacht. Die komen bij deze gezellige strijd allemaal voorbij.

U betaald, dus u bepaald. Wilt u een gezellige avond met of zonder diner, met of zonder drank. 
Bij ons is alles mogelijk.

De mannen of de vrouwen, duurt ongeveer 3 uur inclusief uitleg van de spellen.

U kunt dit spel al spelen vanaf €24.99 p/p incl. BTW

Deze prijs is gebaseerd op een groep van 20 personen. Heeft u een afwijkend groepsaantal kan dit invloed hebben op de prijs.
Vraag daarom een offert op maat aan. Geef hierin aan, om hoeveel mensen het gaat en of het met of zonder eten/ drinken is.
Ook andere wensen kunt u hierin aangeven.
Boek nu de mannen of de vrouwen
Ga terug naar overzicht

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com