Gps-tocht

Tekstvak: Tekstvak: Boek nu voor slechts 33.50 p/p incl. BTW

De GPS tocht is de manier om je eigen stad op een hele andere manier te leren kennen. Je ziet gegarandeerd delen die je nooit eerder waren opgevallen. Een GPS-tocht is ook ideaal voor bijvoorbeeld wandel of fietsroutes. We leren u uw eigen buurt opnieuw kennen. En laten u dingen zien waar u al 100 keer bent langsgekomen. Hoe goed kent u eigenlijk uw eigen buurt. Leer uw stad opnieuw kennen met dit gezellige spel.

GPS-tocht,
Deze GPS-tocht kunt u ook gebruiken als u eens een nieuwe route wilt wandelen of fietsen en is daarom ook uitermate geschikt in het buitenegebied. We beginnen dan ook rustig met een warme welkom. Hierna worden de groepen verdeeld en wordt het spel uitgelegd. In overleg met uw begeleider kunt u een pauzemomenten inplannen, waarop u bijvoorbeeld eten of drinken laat bezorgen(vooraf bespreken). Uw begeleider zal u dan altijd bijstaan met een professioneel advies.

RECREATIEJOB geeft u een dag vol plezier, sfeer en gezellige ambiance. En natuurlijk leren we u uw buurt herbeleven..

U betaald, dus u bepaald. Wilt u een gezellige avond met of zonder diner, met of zonder drank. 
Bij ons is alles mogelijk.

U kunt dit spel al spelen vanaf 33.50 p/p incl. BTW

Deze prijs is gebaseerd op een groep van 20 personen voor 2uur. Heeft u een afwijkend groepsaantal of tijd kan dit invloed hebben op de prijs.
Vraag daarom een offert op maat aan. Geef hierin aan, om hoeveel mensen het gaat en of het met of zonder eten/ drinken is.
Ook andere wensen kunt u hierin aangeven.

Boek nu de GPS-tocht
Ga terug naar overzicht

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com