Deal or no Deal

Tekstvak: Boek nu voor slechts 24,99 p/p incl. BTW

Altijd Al gezegd ik ga met de beste deal naar huis. Of weet je het niet en ben je juist nieuwsgierig wie nu de beste deal van de dag maakt. Aan het begin kiest een koffer met een onbekend bedrag uit. Door middel van opdrachten kunt u geld verdienen. Hoe beter u de opdrachten uitvoert hoe hoger het bedrag. Na elk spel kunt u er voor kiezen door te spelen en meer geld te verdienen of het door ons geboden bedrag te accepteren. Wie weet het meeste geld te verdienen en is de winnaar van de dag.

Deal or no Deal,
Deze activiteit Kunt u zowel op een locatie of als leuke tocht spelen. We beginnen dan ook rustig met een warme welkom. Hierna worden de groepen verdeeld en wordt het spel uitgelegd. In overleg met uw begeleider kunt u 1 of meerdere pauzemomenten inplannen, waarop u bijvoorbeeld de glazen bij kunt laten vullen. Uw begeleider zal u dan altijd bijstaan met een professioneel advies.

RECREATIEJOB geeft u een avond vol plezier, sfeer, gezellige ambiance. Wie weet de dagdeal binnen te halen en strijkt de prijs van de dag op. Zitten jullie wel op de goede plek of moet toch iemand anders op de verkoopafdeling gaan werken. Met de gezellige spel weet u het zeker.

U betaald, dus u bepaald. Wilt u een gezellige avond met of zonder diner, met of zonder drank. 
Bij ons is alles mogelijk.

Beide spellen duren ongeveer 2 uur inclusief uitleg van de spellen.

U kunt dit spel al spelen vanaf 24.99 p/p incl. BTW

Deze prijs is gebaseerd op een groep van 20 personen. Heeft u een afwijkend groepsaantal kan dit invloed hebben op de prijs.
Vraag daarom een offert op maat aan. Geef hierin aan, om hoeveel mensen het gaat en of het met of zonder eten/ drinken is.
Ook andere wensen kunt u hierin aangeven.

Boek nu deal or no deal.
Ga terug naar overzicht

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com