Crime-time/ moordspel

Tekstvak: Boek nu voor slechts €24,99 p/p incl. BTW

Het spannende spel om te spelen. Er is een misdaad gepleegd en het is aan u om deze op te lossen. Er zijn verschillende scenario’s mogelijk. Is er een moord gepleegd of een diefstal. De oplossing lijkt voor de hand te liggen en als u denkt dat u alles heeft komt er toch een andere verdachte boven water. Wie heeft de juiste alibi, wie liegt en wie spreekt de waarheid. Dat is voor jullie om uit te zoeken. Aan de hand van verschillende opdrachten kunt u tips verdienen. Voert u alle opdrachten goed uit, zou het toch heel makkelijk moeten zijn. Of tocht niet…...

Crime-time of moordspel,
Deze activiteiten zijn bijna gelijk een moordspel gebeurt op 1 locatie terwijl de crime-time verschillende locaties en dus een looproute bevat. We beginnen dan ook rustig met een warme welkom. Hierna worden de groepen verdeeld en wordt het spel uitgelegd. In overleg met uw begeleider kunt u 1 of meerdere pauzemomenten inplannen, waarop u bijvoorbeeld de glazen bij kunt laten vullen. Uw begeleider zal u dan altijd bijstaan met een professioneel advies.

RECREATIEJOB geeft u een avond vol plezier, sfeer, gezellige ambiance. Wie het heeft gedaan blijft tot het einde spannend. Want je collega’s die kun je op deze dag misschien beter niet blindelings vertrouwen. Want voor je het weet gebruiken zo jou als Alibi en ben jij de nieuwe verdachte.

U betaald, dus u bepaald. Wilt u een gezellige avond met of zonder diner, met of zonder drank. 
Bij ons is alles mogelijk.

Beide spellen duren ongeveer 2 uur inclusief uitleg van de spellen.

U kunt dit spel al spelen vanaf €24.99 p/p incl. BTW

Deze prijs is gebaseerd op een groep van 20 personen. Heeft u een afwijkend groepsaantal kan dit invloed hebben op de prijs.
Vraag daarom een offert op maat aan. Geef hierin aan, om hoeveel mensen het gaat en of het met of zonder eten/ drinken is.
Ook andere wensen kunt u hierin aangeven.
Boek nu het moordspel
Ga terug naar overzicht

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com