Offerte

Tekstvak: Bij RECREATIEJOB kunt u er voor kiezen om een uitgebreid of juist een smal pakket te nemen. U stelt een pakket samen uit de ondergaande opties. En zorgt er dan voor dat u een totaalprijs heeft voor uw animatieprogramma. Waarom betalen waar je toch geen gebruik van maakt.
Vele bedrijven in Nederland kiezen ervoor om de kosten te verdelen over al hun klanten. RECREATIEJOB brengt dat in rekening waar u gebruik van maakt. Het klinkt goedkoper om de kosten te verspreiden over heel veel mensen. Maar houdt u dan wel in u achterhoofd, dat deze bedrijven op iedereen winst maken. Alleen zal de winst bij de één groter zijn als bij de ander.
In 2011 verdiende de zorgverzekeraars, volgens de Nederlandse zorgautoriteiten,  gemiddeld €25,- per verzekerde wat een totaal opleverde van meer dan 367miljoen. Dit klinkt natuurlijk allemaal wel heel erg verleidelijk. Laat u niet misleiden.
Ook bij RECREATIEJOB willen wij gewoon geld verdienen. Alleen wij hebben een bedrag vastgesteld wat wij willen verdienen per klant voor de gedane moeite. U betaalt dus geen uurtarief, door de ervaring hebben wij een bedrag vastgesteld. Wij verdienen dus een elk bedrijf evenveel, groot of klein, programma.  Dit betekent niet dat u ook altijd hetzelfde uit bent, want bovenop ons bedrag, komen de gemaakte kosten. Letterlijk vertaald, dus als RECREATIEJOB 50% korting krijgt op de kosten, krijgt u dit uiteraard ook.
Wij zijn bij RECREATIEJOB, eerlijk en transparant. Wij zeggen niet dat wij de goedkoopste zijn, wij hebben alleen nog nooit een bedrijf gevonden die het goedkoper kan aanbieden dan wij. Wilt u graag weten wat u zou kunnen besparen, geef ons dan aan wat voor animatie u zou willen hebben, het aantal en soort activiteiten (sport/spel, knutsel, zang en dans, enz.) de duur (weken/dagen) en de grote van het team.
Wilt u ook het beste, maar niet teveel betalen? Maak dan direct een afspraak.

RECREATIEJOB
That’s entertainment

RECREATIEJOB

TAV. Robbert van Dijk

Terborgseweg 20

Azewijn

7045AK

Azewijn

Ons adres:

Telefoon: +316 305 95 442

E-mail: info@recreatiejob.com

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com