Animatie

Tekstvak: Wist u dat Nederland bij de top van de entertainment hoort. Als er spectaculaire shows bedacht moeten worden. Wordt er vaak aan ons gedacht. Hoe kan het dan dat wij dit niet terug zien op de Nederlandse campings, hotels en bungalowparken. Dat was de vraag die ons bij RECREATIEJOB bezig hield.
De eigenaar van RECREATIEJOB is al sinds 2002 aan het ontwikkelen op alle gebieden van entertainment. Ervaringen van andere entertainment bedrijven zijn toegevoegd aan de visie van RECREATIEJOB, niet alleen uit Nederland, maar ook uit andere landen zoals BelgiŽ, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Spanje en Turkije. Sinds 2007 worden er elk jaar weer nieuwe spellen ontwikkeld die niet eerder gedaan zijn. Enkele Voorbeelden zijn, Gotcha, levend Monopolie en Wie Is De Mol. RECREATIEJOB is ontstaan uit het idee om de kwaliteit van de animatie binnen Nederland te verhogen.
Animatie zorgt ervoor dat uw klanten meer tevreden zijn over hun verblijf. Het geeft mensen het ultieme vakantiegevoel en de kans zichzelf te ontspannen. RECREATIEJOB gaat verder waar andere organisaties stoppen. Zo komen wij met ideeŽn waar anderen stopten. Het verschil tussen ons en anderen is dat wij letterlijk verder gaan dan al onze concurrenten, omdat wij ook weten waar zij stoppen. 
Als kind is mij gezegd je moet later proberen geld te verdienen met je hobby. Dat doet RECREATIEJOB ook. Wij willen de kwaliteit van animatie in Nederland verhogen, willen op alle vakantieparken een betaalbaar kwalitatief animatie programma.
Wilt u ook het beste, maar niet teveel betalen? Maak dan direct een afspraak.

RECREATIEJOB

TAV. Robbert van Dijk

Terborgseweg 20

Azewijn

7045AK

Azewijn

Ons adres:

Telefoon: +316 305 95 442

E-mail: info@recreatiejob.com

Contact:

+316 305 95 442

info@RECREATIEJOB.com